چگونه وبلاگ بسازيم؟

نویسنده : زهره محسني (دبير شيمي منطقة)

وبلاگها گونه اي از ارتباطات اينترنتي هستند كه به سهولت و با حداقل امكانات راه اندازي مي شوند. براي راه اندازي يك وبلاگ كافي است كه به يكي از سايت هاي سرويس دهندة وبلاگ نويسي فارسي، مانند پرشين بلاگ ، بلاگفا ، ميهن بلاگ ، بلاگ اسكاي ، پارسي بلاگ و آفتاب لاگ مراجعه و ثبت نام كنيد. فرم و مراحل ثبت نام در اين سايت ها تقريباً مشابه يكديگر است. در اين نوشتار ثبت نام در سايت بلاگفا معرفي مي شود. دليل انتخاب اين سايت، سادگي استفاده و پرطرفدار بودن آن است.

ويژگي هاي وبلاگ

وبلاگها خصوصيات منحصر به فردي دارند كه آنها را از وب سايت ها متمايز ميك‌ند. از ويژگي هاي عمدة آنها مي توان به اين موارد اشاره كرد:

ايجاد بدون هزينه، سهولت در استفاده، دسترسي آزادانه به هر وبلاگ فارغ از محدوديت زماني و مكاني، امكان دسترسي به ديگر سايتها و مطالب مرتبط از طريق پيوند و ابرپيوند، امكان تعامل با خواننده و گرفتن بازخورد از طريق بخش نظر دهيد ، به روز بودن يادداشت ها و ترتيب قرار گرفتن آنها به صورت معكوس از آخرين نوشته به اولين نوشته، سهولت ويرايش و بازبيني وبلاگ، برخورداري از آرشيو و در نتيجه امكان دسترسي مجدد به مطالب نگهداري شده در آرشيو، سرعت در انتقال اطلاعات، و ايجاد فرصت آشنايي با كارشناسان، متخصصان و نظري هپردازان گمنام.

‏در اين مفاله موارد زير را مي خوانيد:

مراحل ساخت وبلاگ در بلاگفا

...

مقاله فوق به صورت PDF است که می توانید فایل فوق را با کلیک بر روی عکس زیر دانلود نمایید.

مقاله چگونه وبلاگ بسازيم؟

منبع :جله رشد فردا، دي ماه 92